Ο Σόιμπλε θέλει να παρηγορήσει τον Βαρουφάκη με σοκολατένια ευρώ!

Στον Γιάνη Βαρουφάκη θα δώσει, κατά τα λεγόμενά του, μερικά από τα σοκολατένια ευρώ που του έδωσε 10χρονη «ρεπόρτερ» του γερμανικού κρατικού καναλιού ZDF, καθώς έχει ανάγκη από «φαγητό παρηγοριάς»!

Το θέμα δημοσίευσε η Bild με screenshot από την τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απαντά στις ερωτήσεις της μικρής Ρίκε.

Σχολιάζοντας τα σοκολατάκια που του χάρισε το κοριτσάκι, είπε ότι κάποια από αυτά έχει σκοπό να τα δώσει στον Ελληνα ομόλογό του, προκειμένου με τη σοκολάτα να παρηγορηθεί κάπως για όσα περνάει αυτή την περίοδο.

Ο κ.Σόιμπλε αναφέρθηκε στη σχέση και με άλλους ομολόγους του στην Ευρωζώνη, που δεν περιορίζεται στα οικονομικά. Με τον Ισπανό Ντε Γκίντος, για παράδειγμα, οι συζητήσεις τους περιλαμβάνουν -όπως θα περίμενε κανείς- και πολύ... ποδόσφαιρο.

πηγή: http://www.newsonly.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!