ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Στην Κω θα βρεθεί, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να έχει επαφές και συζητήσεις με τους φορείς και τις τοπικές αρχές για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον τεράστιο αριθμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών, που καθημερινά εισέρχονται στο νησί.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κω είναι εκρηκτική, καθώς πάνω από 1.500 μετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, ενώ υπάρχουν ήδη ακυρώσεις στις κρατήσεις ξενοδοχείων, εξαιτίας των  αρνητικών εικόνων που εκπέμπουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθούν την Αστυνομική Διεύθυνση Κω και το Λιμεναρχείο, ενώ θα έχουν συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του Δήμου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των φορέων του νησιού.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Τομέα Τουρισμού βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, τον Υπεύθυνο του Τομέα Εξωτερικών βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης βουλευτή Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!