Συνάντηση εργασίας μεταξύ Επιμελητήριου Δωδεκανήσου του Παραρτήματος Κω και του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ηλία Καματερού

Πολύωρη συνάντηση εργασίας μεταξύ των εκπροσώπων του  Επιμελητήριου Δωδεκανήσου του Παραρτήματος Κω και του Βουλευτή  Δωδεκανήσου κ. Ηλία Καματερού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  31 Μαΐου στην αίθουσα του Επιμελητήριου, στην Κω.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα επίκαιρα θέματα,  του μεταναστευτικού και των  μειωμένων συντελεστών  Φ.Π.Α, που απασχολούν  έντονα  τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας  και άλλα θέματα.

Συμφώνησαν την συνέχιση  της  συνεργασίας, με σκοπό  την επίλυση τοπικών προβλημάτων  και την προώθηση  προτάσεων  που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της Κω για  τα επόμενα χρόνια.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!