Απάντηση Γαλουζή σε Διακομιχάλη: "... καταγγέλλει πλέον την δημοτική αρχή για σκάνδαλα που … πρόκειται να γίνουν"

Συνεχίζοντας την εποικοδομητική του αντιπολίτευση, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλει πλέον την δημοτική αρχή για σκάνδαλα που … πρόκειται να γίνουν .  

Δεν γνωρίζουμε από πού αντλεί αυτές τις πληροφορίες ή αν μπορεί να ερμηνεύει τις προθέσεις της παρούσας δημοτικής αρχής, βασιζόμενος σε πρακτικές του παρελθόντος.

Είναι απορίας άξιο πάντως, το πόσο ορισμένοι ενοχλούνται από την προσπάθειά μας να θέσουμε σε υγιείς και ρεαλιστικές βάσεις τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου της Καλύμνου, σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα.

Είναι απορίας άξιο, το πόσο εύκολα μπορούν να παρέχουν εν λευκώ πιστοποιητικά «μέγιστης δυνατής ποιότητας» για διαδικασίες που δεν πληρούν –όπως πολύ καλά γνωρίζουν- στο ελάχιστο τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Προδιαγραφές για τις οποίες οι ίδιοι δεν μερίμνησαν ποτέ, από τις πολλές θέσεις ευθύνης  που κατείχαν σε παρελθούσες δημοτικές περιόδους, ούτως ώστε να μην βρισκόμαστε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε  πιθανό έλεγχο ή άλλο ατυχές περιστατικό.

Στην προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα νομιμότητας και ορθής διαχείρισης, που αφορούν τον παιδικό σταθμό του Δήμου μας, για τα οποία οι ίδιοι αδιαφόρησαν παντελώς, δεχόμαστε άθλιες αιχμές και ευθείες βολές για «προεκλογικά ρουσφέτια». 

Δεν θα προχωρήσουμε σε άλλες λεπτομέρειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε την υπηρεσία και τους υπαλλήλους, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με τα λιγότερα δυνατά μέσα. 

Συνιστούμε απλά ψυχραιμία, καθώς οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι καθ΄ όλα σύννομες, διαφανείς και αδιάβλητες και φυσικά θα έχουν ως μοναδικό γνώμονα την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών , κατά τρόπο που να μην εκθέτει σε τίποτα κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!