Σκληρή απάντηση Διακομιχάλη για την τροφοδοσία του Παιδικού Σταθμού

Η κόντρα με αφορμή την τροφοδοσία του Παιδικού σταθμού συνεχίζεται με ένα σκληρό Δελτίο Τύπου - Απάντηση της Παράταξης του κυρίου Διακομιχάλη προς τον Δήμαρχο Καλυμνίων κύριο Γαλουζή.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Κύριε Γαλουζή

Η απόφαση της παράταξης μας να σας στηρίζει στο δεύτερο γύρο των εκλογών και η ανάδειξη σας στη θέση του Δημάρχου δεν σας δίνει το δικαίωμα να μας στερείτε τη δυνατότητα να κάνουμε αντιπολίτευση και μάλιστα δημιουργική.

Τη θέση μας ότι δεν πρέπει να σιτίζονται τα νήπια με έτοιμο φαγητό από κέτερινγκ ή απ' οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει έτοιμο φαγητό, ενώ για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η σίτιση γινόταν από την μαγείρισσα του παιδικού σταθμού χωρίς κανένα πρόβλημα, έχουμε υποχρέωση και να σας την γνωρίσουμε και να την δημοσιοποιήσουμε. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα κάνουμε ότι μας επιτρέπει η κείμενη νομοθεσία, προκειμένου η απόφαση σας κύριε Δήμαρχε να μην προχωρήσει.

Κύριε Δήμαρχε αλήθεια πως απαντάτε στο σοβαρότατο θέμα της ποιότητας στο πακεταρισμένο φαγητό που θα τρώνε τα νήπια έστω και αν ο μειοδότης παρασκευαστής του φαγητού είναι πιστοποιημένος;

Ποιος θα ελέγχει την ποιότητα των υλικών για την παρασκευή του φαγητού αφού ο μειοδότης παρασκευαστής είναι επιχειρηματίας και θέλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος;

Επίσης εύκολα προσπερνάτε το γεγονός κύριε Δήμαρχε ότι το τελικό κόστος αυτού του εγχειρήματος σας, είναι οκτώ φορές μεγαλύτερο από το κόστος που σήμερα στοιχίζει η σίτιση των νηπίων με ποιότητα και απόλυτο έλεγχο. Αυτή είναι πράγματι η εποικοδομητική αντιπολίτευση της παράταξης μας και όχι όπως εσείς την καταλαβαίνετε και περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα παραπάνω ερωτήματα.

Κύριε Δήμαρχε σοβαρευτείτε!!

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!