Διακομιχάλης: Εμείς θα απέχουμε από αυτές τις παρακμιακές πρακτικές....

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 15/6/2015
Αρ. Πρωτ.: 356

Προς: Τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Ψαρά Γεώργιο
Ενταύθα
Κοιν.: 1) Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γαλουζή Γιάννη
Ενταύθα
2) Μ.Μ.Ε

Θέμα : Εισαγωγή θεμάτων στις συνεδριάσεις του Δ.Σ
Σχετ. : Πρόσκληση συνεδρίασης του Δ.Σ με ημερομηνία 11/6/2015 και αρ. πρωτ. 11383.

Κύριε Πρόεδρε

Το Δ.Σ σας εξέλεξε ως Πρόεδρο του οργάνου με έναν πρωτόγνωρο αριθμό ψήφων, αφού σας ψήφισαν σχεδόν όλες οι παρατάξεις για να έχετε την δύναμη να υιοθετείτε λογικές που δεν υποβαθμίζουν και δεν ευτελίζουν τη λειτουργία του κορυφαίου πολιτικού οργάνου στο νησί μας.

Για πολλοστή φορά παρά τις προειδοποιήσεις της παράταξης μας αλλά και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης ότι δεν μπορεί να εισάγονται θέματα και μάλιστα μείζονος σημασίας για συζήτηση στο Δ.Σ όταν δεν είναι σωστά προετοιμασμένα εσείς, επειδή έτσι φαίνεται σας επιτάσσει το παραταξιακό συμφέρον, συνεχίζετε αυτή τη πρακτική.

Κύριε Πρόεδρε σήμερα δύο κορυφαία ζητήματα αυτό της Δημοτικής συγκοινωνίας και της αντικατάστασης του συμβατικού οδικού φωτισμού με έξυπνα τηλεδιαχειριζόμενα φωτιστικά χωρίς να υπάρχει καμιά μελέτη που να τεκμηριώνει την σκοπιμότητα, μας καλείται να ψηφίσουμε χωρίς να έχουμε κανένα στοιχείο στη διάθεση μας.

Κύριε Πρόεδρε, αξιοποιείστε την δυνατότητα του θεσμικού σας ρόλου και πέστε στο Δήμαρχο και στη Δημοτική αρχή ότι τα θέματα δεν μπορούν να εισάγονται στο Δ.Σ με τη μέθοδο του άρπα κόλα ή του ότι κάτσει.

Εμείς θα απέχουμε από αυτές τις παρακμιακές πρακτικές και θα αναζητήσουμε τους τρόπους εκείνους ώστε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πρακτική.

Εσείς κύριε Πρόεδρε έχετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να σταματήσετε αυτή τη λειτουργία του οργάνου.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
 Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!