ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Άμεσες λύσεις για την κάλυψη με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των νησιών του Αιγαίου- Συστήνεται Ομάδα Εργασίας από το Υπουργείο Υποδομών»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, που είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, για το γεγονός ότι δεν καλύπτονται με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα νησιά όπως η Τήλος, η Χάλκη αλλά και περιοχές της Καρπάθου , Κάσου και της Ρόδου, ζητά άμεσες τεχνικές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου προς τον κ. Κόνσολα, συστήνεται άμεσα Ειδική Ομάδα Εργασίας προκειμένου να προταθούν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

   Η ομάδα εργασίας , στην οποία επικεφαλής θα είναι ο καθηγητής του ΕΜΠ κ. Μ. Πρωτονοτάριος και θα αποτελείται από στελέχη της γενικής γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, καλείται να δώσει λύση στο ζήτημα της προβληματικής κάλυψης, με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, νησιών και περιοχών της Δωδεκανήσου.

Σε δήλωση του ο κ.Κόνσολας, αναφέρει:

« Είναι θετικό γεγονός η σύσταση αυτής της ειδικής ομάδας εργασίας.

Προέχει όμως να ολοκληρώσει άμεσα το έργο που της έχει ανατεθεί και να υλοποιηθούν οι τεχνικές προτάσεις της για την επίλυση του προβλήματος.

Είναι άδικο να μην βλέπουν τηλεόραση, νησιά και περιοχές στα Δωδεκάνησα και παράλληλα να ζητείται από τους Δήμους να αναλάβουν αυτοί το κόστος της εγκατάστασης νέων σημείων εκπομπής ψηφιακού σήματος.

Όπως είχα επισημάνει και στην ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, υπάρχουν δύο λύσεις: είτε να τροποποιηθεί η σύμβαση με τη DIGEA είτε να αναλάβει το κόστος το Υπουργείο».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!