Μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα ζήτησε από την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός,

Μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα ζήτησε από την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός, στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, όπως το μεταναστευτικό και οι δομές υγείας. 

Μιλώντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, τόνισε ότι η χώρα και τα νησιά μας βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γι αυτό και έχουν όλοι ευθύνη.

Απαιτείται αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, σημείωσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, χρεώνοντας ευθύνες και στις τοπικές αρχές των νησιών που δε συνεργάζονται στην πρώτη υποδοχή μεταναστών και προσφύγων αδιαφορώντας για τη δυσφήμιση του τόπου.

Τα ζητήματα ιθαγένειας έπρεπε να έχουν λυθεί από δεκαετίες και τώρα να συζητείται το μεταναστευτικό που θα είναι το πρόβλημα των επόμενων ετών για όλη την Ευρώπη και θα πλακώσει τη χώρα μας εάν δε βρεθεί λύση, συμπλήρωσε.

Ο Ηλίας Καματερός μίλησε για σχέδια ντόπιων και ξένων δυνάμεων για ανατροπή της κυβέρνησης, με συμμετοχή ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Ενημέρωσης, με σχεδιασμό που αποσκοπεί αποκλειστικά στη φθορά της κυβέρνησης στην οποία χρεώνουν, ψευδώς, ευθύνες για καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν από την υλοποίηση νόμων της προηγούμενης περιόδου.

Τέλος, χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό - που πήρε πίσω τη χαμένη του περηφάνια με τη σημερινή κυβέρνηση όπως είπε - ως το μόνο στήριγμα της κυβέρνησης, ευχόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές τέτοια εξέλιξη που να μη προδώσει την περηφάνια του λαού μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!