Σε απάντηση των «απίστευτων και όμως αληθινών», που ανακάλυψε η παράταξη του κου Ιω. Μαστροκούκου

Σε απάντηση των «απίστευτων και όμως αληθινών», που ανακάλυψε η παράταξη του κου Ιω. Μαστροκούκου και έσπευσε να δημοσιοποιήσει με δελτίο τύπου, αναφορικά με το θέμα της εκποίησης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Είναι συνήθης πρακτική όσων δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν στην αναπτυξιακή πορεία ενός τόπου, να προσπαθούν με μυθεύματα και απροκάλυπτη διαστρέβλωση της αλήθειας, να φέρουν την πραγματικότητα στα μέτρα που τους βολεύει.

Επί της ουσίας λοιπόν, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας  :

Είναι γνωστό πως η δημοτική αρχή, βρίσκεται σε διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού-δημοπρασίας για την εκποίηση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του νησιού μας.

Η διαδικασία αυτή έχει ακολουθήσει όλα τα απαιτούμενα εκ του νόμου στάδια, δεν έχει όμως ακόμα ολοκληρωθεί στο τυπικό και ουσιαστικό της μέρος. Αυτό -σε απλά λόγια- σημαίνει ότι ο Δήμος της Καλύμνου δεν έχει ακόμη αναθέσει σε κανένα «άγνωστο συλλέκτη» την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.

Αυτή άλλωστε η απάντηση δόθηκε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  και σε σχετική ερώτηση συναδέλφου.

Τα όποια οχήματα έχουν –προφανώς- απομακρυνθεί από διάφορα σημεία του νησιού μας, προς μεγάλη απογοήτευση του κου Ιω. Μαστροκούκου, ανήκουν προφανέστατα σε ιδιώτες, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους αυτή την  πρωτοβουλία, μετά τα σχετικά προειδοποιητικά αυτοκόλλητα που είχαν τοποθετηθεί στα οχήματά τους από τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Η εργολαβία άλλωστε αυτή θα αφορά οχήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι άγνωστοι ή τα έχουν εγκαταλείψει οριστικά.

Ασφαλώς, η όποια μελλοντική συνεργασία του δήμου με οποιονδήποτε ιδιώτη-πιστοποιημένο επαγγελματία δεν του αφαιρεί, σε καμία περίπτωση, το δικαίωμα να ασκεί την εργασία του σε καθαρά ιδιωτικό επίπεδο και εκτός δημοτικών διαδικασιών.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα.

Λυπούμαστε που κάποιοι προκειμένου να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, καταφεύγουν στη κατασκευή  φανταστικών σεναρίων. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!