Σαπέν: Θα προσπαθήσουμε για συμφωνία πριν το δημοψήφισμα

«Ακόμη και αν κερδίσει το όχι, η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ».

Η Γαλλία θα εξακολουθήσει να προσπαθεί να επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα πριν από το δημοψήφισμα της Κυριακής, όπως δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.

«Στόχος μας είναι να βρεθεί συμφωνία, πριν από το δημοψήφισμα, αν είναι δυνατόν», δήλωσε ο Σαπέν στο ραδιόφωνο RTL.

«Στόχος μας είναι να δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν είναι δυνατό να βρεθεί μια συμφωνία που ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη σταθερότητα στην Ελλάδα και θα καθησυχάσει την Ευρώπη και τον κόσμο», τόνισε.

Ο Σαπέν σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκο να βρεθεί μια συμφωνία και ότι όχι η Γερμανία αλλά οι μικρότερες χώρες της ΕΕ που είχαν περάσει από επώδυνες μεταρρυθμίσεις, είχαν λάβει την πιο σκληρή προσέγγιση απέναντι στην Ελλάδα.

Οπως πρόσθεσε, το «Οχι» στο δημοψήφισμα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ελληνική έξοδο από την ευρωζώνη. «Ακόμη και αν κερδίσει το όχι, η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ», τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.

πηγή: http://www.thetoc.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!