Ολόκληρο το μήνυμα του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Το δημοψήφισμα δεν αφορά την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο τηλεοπτικό του μήνυμα και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας με βιωσιμότητα και προοπτική.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας, επισήμανε ότι αμέσως μετά την απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα, «έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καλύτερες προτάσεις από τους δανειστές για το χρέος και τη χρηματοδότηση», ενώ συμπλήρωσε ότι και η ελληνική μεριά με την σειρά της έκανε τις αντιπροτάσεις της και παραμένει στις διαπραγματεύσεις.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, με αφορμή το δημοψήφισμα, εξέφρασε την άποψη ότι δεν περίμενε από την Ευρώπη να μην δώσει χρόνο και χώρο σε ένα λαό για να αποφασίσει για το μέλλον του και τόνισε ότι είναι ντροπή που η Ευρώπη έκλεισε τις τράπεζες για να εκβιάσει την Ελλάδα.

Το όχι δεν αποτελεί ρήξη με την Ευρώπη αλλά ναι στην Ευρώπη των αξιών, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι το όχι αποτελεί μια ξεκάθαρη επιλογή του λαού για την επόμενη ημέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευτούν οι συντάξεις και οι μισθοί, καθώς η αρχική πρόταση των δανειστών προέβλεπε συντριπτικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

«Έχω επίγνωση των δυσκολιών και δεσμεύομαι ότι οι δυσκολίες αυτές θα είναι προσωρινές», ξεκαθάρισε ο κ. Τσίπρας, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα που αντιμετωπίζει την σημερινή κατάσταση, ενώ παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

«Σας καλώ να πούμε όχι στις συνταγές των μνημονίων που καταστρέφουν την Ευρώπη. Είναι το χρέος μας απέναντι στην Ιστορία», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

πηγή: http://www.enikos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!