Οι πρώτες αντιδράσεις διεθνών ΜΜΕ για το δημοψήφισμα

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων των διεθνών μέσων ενημέρωσης στις δημοσκοπήσεις για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

«Το όχι νίκησε, αλλά δεν ξέρουμε ούτε με πόσο, ούτε τη συμμετοχή», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος της Liberation Ζαν Κατρεμέρ.

«Αυτό δεν είναι και πολύ βοηθητικό», σχολίασε ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.

«Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ ένα λόγο για “συγκρατημένη αισιοδοξία” ότι το “όχι” θα κερδίσει έστω και οριακά», αναφέρει η Helena Smith από τον Guardian.


«Είμαι σοκαρισμένος. “Σύμφωνα με τις συνομιλίες μας, η πλειοψηφία των πελατών μας πέρασε το σαββατοκύριακο αναμένοντας ένα “ναι”, ανέφερε η Goldman», σχολίασε ο J. McGeever, οικονομικός αναλυτής του Reuters. 

 πηγή: http://www.thetoc.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!