Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του εθνικού "ΟΧΙ": 61,08% "ΝΑΙ" στην εθνική κυριαρχία επί του 40,5% των ψήφων! (UPD)

Πολύ μεγάλη τελικά θα είναι η διαφορά στην επιλογή του "ΟΧΙ" και του "ΝΑΙ' με κάποου 20 μονάδες να προηγείται η άρνηση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας! Συγκεκριμένα σττο 40,5% των ψήφων η ομάδα του "OXI" (ΣΥΡΙΖΑ, Λαϊκός Σύνδσμος και ΑΝΕΛ) κερδίζει το 61,08% των ψήφων, έναντι του 38,92 του "ΝΑΙ"!

Μάλιστα πριν από λίγο η Singular Logic ανακοίνωσε την εκτίμησή της για 61% ως το τελικό ποσοστό της επικράτησης του "ΌΧΙ".

Κάτι που δεν είχε προβλέψει καμία δημοσκόπηση και επιβεβαιώνεται η ανάλυση του defencenet.gr της περασμένης Παρασκευής για την "κρυφή" ψήφο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου και την "απείθαρχη ψήφο του ΚΚΕ που θα έκρινε το αποτέλεσμα.

Γράφαμε συγκεκριμένα για τον ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει η "κρυφή" - με την έννοια της μη δημοσιοποίησης στις δημοσκοπήσεις, ψήφος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και της "απείθαρχης" ψήφου του ΚΚΕ που επίσης δεν εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις: και παραθέταμε την μαρτυρία του επικοινωνιολόγου Δ.Μπασαντή.

Γράφαμε συγκεκριμένα: "Διακρίνουμε μια χαμηλή συσπείρωση στις σημερινές μετρήσεις στους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου ακροδεξιού κόμματος. Είναι η ίδια η εικόνα που υπήρχε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αλλά στην κάλπη έφτανε το 90% η συσπείρωσή τους.

Τι θέλω να πώ: Οι ψηφόροι τους δεν δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις σε ποσοστό 40% τι ψηφίζουν. Ετσι άλλα εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις και άλλα στις εκλογές.

Πιθανόν εδώ λοιπόν να υπάρχει μια "κρυφή" δεξαμενή ψήφων υπέρ του "ΟΧΙ" που είναι αδύνατον να καταγραφεί.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το 50% των ψηφοφόρων του δεν πειθαρχεί στην γραμμή της αποχής που έδωσε η ηγεσία του κόμματος, ενώ έχει έντονα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά το ίδιο το εκλογικο σώμα του ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι το "ΟΧΙ" ενισχύεται από τις ψήφους των ψηφοφόρων του ΚΚΕ.

Οι μισοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ εμφανίζονται να μην ακολουθούν τη γραμμή του άκυρου ή της αποχής που πρότεινε η ηγεσία του κόμματος και στρέφονται κατά 39% προς το «Όχι» και κατά 13% προς το «Ναι»".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!