Γ.Βαρουφάκης: "Ο λαός επέστρεψε στους δανειστές το τελεσίγραφο"

«Ο ελληνικό λαός επέστρεψε το τελεσίγραφο» τόνισε σε δήλωσή του από το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Βαρουφάκης, σημειώνοντας πως «με το "όχι", αγνοώντας τον φόβο που δημιούργησαν με τις κλειστές τράπεζες και με τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας, θα τείνουμε χείρα συνεργασίας προς τους εταίρους μας. Θα τους καλέσουμε έναν έναν».
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός είπε «όχι» πια σε πέντε χρόνια υποκρισίας. «Πέντε μήνες διαπραγματευτήκαμε για το δικαίωμα να ακουστεί αυτό το λογικό επιχείρημα: Όχι νέα δάνεια πριν αναδιαρθρωθούν να παλιά».
 
«Ο τερματισμός της ανερμάτιστης λιτότητας, η αναδιάρθρωση του μη βιώσιμου χρέους, ήταν ο στόχος της κυβέρνησης μας. Οι δανειστές αρνήθηκαν κάθε ουσιαστική συζήτηση. Σχεδίαζαν να κλείσουν τις τράπεζες ώστε να μας ταπεινώσουν, να μας επιβάλλουν δήλωση μετανοίας για την κριτική που ασκήσουμε», σημείωσε.
 
«Από αύριο η Ευρώπη αρχίζει να γιατρεύει τις πληγές της, τις πληγές μας», ανέφερε ακόμη.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!