Καμμένος: Ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται - Η κυβέρνηση αρχίζει ξανά τη διαπραγμάτευση

«Μπαίνει τέλος στην εποχή της Μεταπολίτευσης» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Ζάππειο για τη νίκη του «Όχι» στο δημοψήφισμα.

«Είδαμε να συνασπίζονται με το "ναι" όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου. Είδαμε παλιούς πολιτικούς που ερχόταν σε αντιπαράθεση, να συνασπίζονται με την μειοψηφία» σημείωσε.

«Ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται» υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι «έζησε μια εβδομάδα τρόμου, μία εβδομάδα που το σύνολο των ιδιωτικών ΜΜΕ εκφόβισαν και τρομοκράτησαν τον ελληνικό λαό», κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς συνθήκες στις οποίες έγινε το δημοψήφισμα. 

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «οι τράπεζες έκλεισαν με προτροπή της αντιπολίτευσης. Οι πολίτες απειλήθηκαν ότι θα τους κουρέψουν τις καταθέσεις. Χιλιάδες υπάλληλοι απειλήθηκαν ή απειλήθηκαν με απόλυση επειδή θέλησαν να ψηφίσουν όχι».

«Αύριο η κυβέρνηση ξαναρχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε» τόνισε ο κ. Καμμένος.

πηγή: http://newpost.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!