ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Καθαρό και σεβαστό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.Τώρα είναι η ώρα της εθνικής ενότητας και συνεννόησης»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι καθαρό και σεβαστό από όλους.

Ο κ. Τσίπρας έχει την εντολή να κάνει πράξη τη δέσμευση του: να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους μας εντός 48 ωρών, να επανέλθει η ομαλότητα και  σταθερότητα στη χώρα.

Την επόμενη μέρα είμαστε όλοι αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα, είτε επιλέξαμε το ΟΧΙ είτε επιλέξαμε το ΝΑΙ.

Χρειάζεται εθνική ενότητα.

Να υπενθυμίσω ότι:

- Η χώρα βρίσκεται σε χρηματοδοτικό κενό, απειλείται με χρεοκοπία, αφού μετά τη δόση του ΔΝΤ που δεν καταβλήθηκε ακολουθεί η δόση προς την ΕΚΤ στις 20 Ιουλίου.

- Οι τράπεζες είναι κλειστές και υπάρχει έλεγχος κεφαλαίων. Την Τρίτη δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες, ενώ απαιτείται  η διασφάλιση των καταθέσεων, οι οποίες κινδυνεύουν όσο δεν λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα.

Αυτά είναι προβλήματα που δεν έλυσε το δημοψήφισμα.

Αυτά είναι προβλήματα που πρέπει να λυθούν μέσα από μια συμφωνία με τους εταίρους μας.

Η χρηματοδοτική ασφυξία σκοτώνει την οικονομία, πνίγει τη χώρα.

Είναι η ώρα της εθνικής συνεννόησης, είναι ώρα να χτίσουμε ένα πλαίσιο διαλόγου και συνεργασίας όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προκαλεί εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτή τη στιγμή προέχει η χώρα.

Πρέπει να οδηγήσουμε την παράταξη σε ένα συνέδριο.

Όχι σε ένα συνέδριο αναδιανομής αξιωμάτων  αλλά σε ένα συνέδριο επανίδρυσης και αναγέννησης μιας μεγάλης φιλελεύθερης και κεντροδεξιάς παράταξης που θα απορρίψει τις ακρότητες και θα υιοθετήσει προτάσεις  και επιχειρήματα.

Οι προτάσεις και τα επιχειρήματα διαμορφώνουν την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μπορούμε να προχωρήσουμε με ένα νέο υπόδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς  και παράλληλα να δώσουμε τη δυνατότητα σε εκφραστές άλλης γενιάς».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!