Χαράλαμπος Κόκκινος: Οφείλουμε με νημαλαιλοτητα να διαφυλάξουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Το αποτέλεσμα ξεκάθαρο (61,3% ΟΧΙ 38,7% ΝΑΙ) στέλνει πολλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες. 

Σε εθνικό επίπεδο, οφείλουμε με νηφαλιότητα και σοβαρότητα να διαφυλάξουμε την εθνική μας ενότητα. Το «ζιζάνιο» του διχασμού (που στο παρελθόν έβλαψε τον ελληνισμό) δεν έχει θέση στις δύσκολες και ιστορικές στιγμές που ζούμε. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Άλλωστε η ευημερία του τόπου και η θετική πορεία της ζωής αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η κυβέρνηση πήρε από την ελληνική κοινωνία την εντολή που ήθελε και επιδίωξε. Καλείται άμεσα να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και στο επόμενο 48ωρο να πετύχει βιώσιμη για τον τόπο συμφωνία με τους πιστωτές. Γνωρίζουν οι κυβερνώντες την άθλια κατάσταση της οικονομίας : η αγορά έχει παραλύσει, υπάρχει κίνδυνος καινούριες στρατιές ανέργων να προστεθούν στις ήδη υπάρχοντες, οι τράπεζες κλειστές, η φτωχοποίηση του λαού μας επιδεινώνεται και η «βαριά βιομηχανία» μας ο τουρισμός, μέσα σε αυτό το κύμα αστάθειας, δέχεται χτυπήματα με τις συνεχείς ακυρώσεις στις αφίξεις τουριστών.

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας πρέπει να δράσει άμεσα με στόχο την εθνική μας ανάταση και την παραμονή μας στη Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ. Όμως και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει τα μηνύματα της κοινωνίας και να αναπροσαρμόσει –όπου χρειάζεται- τον πολιτικό λόγο και την πρακτική του.

Οι πιστωτές να αντιληφτούν ότι πάνω από τους αριθμούς υπάρχουν οι άνθρωποι και ο Ελληνικός λαός έχει υπερηφάνεια και θέλει να ζήσει με αξιοπρέπεια, ζητάει συνεννόηση και όχι εξόντωση.

Τέλος οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να μην παρερμηνεύσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο Ελληνικός λαός θέλει να είναι συνοδοιπόρος τους στην Ευρώπη της δημοκρατίας, της ελευθερίας , της αλληλεγγύης , του αλληλοσεβασμού, της προόδου και της ευημερίας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!