"Ξεπάγωσε" ο Α.Γεωργιάδης ή ακόμη;

Οι Κινέζοι έλεγαν πως μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Βλέποντας τη μούρη του Γεωργιάδη στη θέα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, οι χίλιες λέξεις που λένε οι Κινέζοι αδικούν τη φωτό.

Γιατί στο πρόσωπο του Γεωργιάδη, απεικονίζεται όλο το παλιό και σάπιο πολιτικό σύστημα, η προπαγάνδα των καναλιών της ξεφτίλας, η επιχείρηση τρομοκράτησης ενός ολόκληρου λαού και η νοοτροπία ραγιά που προσπάθησε να επιβάλλει στη χώρα το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο με τους ντόπιους υπηρέτες του. Είναι μακράν από τη δεύτερη η καλύτερη φωτό της εβδομάδας που πέρασε από την οποία οι Έλληνες βγαίνουν δυνατότεροι, γενναιότεροι και κυρίως –κόντρα στις Κασσάνδρες- ενωμένοι.

Πηγή : http://www.newsbomb.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!