Ραχήλ: «Ντροπή σας. Δεν είστε αριστεροί, αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη»

Διαβάστε τις αναρτήσεις της στα social media - Η Φρουτοπία και η αναφορά στον Ιωάννη Καποδίστρια 

Με πολύ βαριές εκφράσεις η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή την επίσπευση των διαδικασιών στις επιτροπές όπου συζητείται η συμφωνία.

«Η ακύρωση της λίστας ομιλητών στην επιτροπή της Βουλής φανερώνει τον πανικό και την επιθυμία φίμωσης όσων διαφωνούν με τα προαπαιτούμενα μέτρα υποδούλωσης της χώρας και δεν δέχονται να ανταλλάξουν την συνειδησή τους με μια Υπουργική θεσούλα. Ντροπή σας. Δεν είστε αριστεροί, αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη και των ομοίων του» έγραψε στο Facebook. 

Νωρίτερα, αναπολώντας το τραγούδι της γνωστής παιδικής σειράς του κ. Ευγένιου Τριβιζά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε επίσης στο facebook: 

«Ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν ότι μετά το ναι κουνουπίδια Βόλου ράβουν ταγιέρ υπουργοποίησης. Επίσης ο Χάρης Το αγγούρι έδωσε παραγγελία σε ράφτη να του φτιάξει κουστουμάκι υπουργικό γιατί αυτά που είχε ως γραμματέας δεν ήταν αρκετά για να υποστηρίξουν το ΝΑΙ. Πήγαν να σώσουν τα φρούτα από τους μανάβηδες και έγιναν οι ίδιοι μανάβηδες. Είναι μια, είναι μια, η ονειρεμένη φρουτοπία». Λίγο πριν βέβαια, η κυρία Μακρή είχε υπενθυμίσει τα ιστορικά λόγια του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια: «Προτιμώ  τον θάνατον παρά να απατήσω λαόν εμπιστεύσαντα την τύχη του εις την αφοσίωσίν μου».  

πηγή: http://www.protothema.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!