ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δείγμα ακραίου παραλογισμού η αναδρομική αύξηση του ΦΠΑ στη διαμονή από την 1η Ιουλίου»

Ο επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αναδρομική αύξηση του ΦΠΑ στη διαμονή από το 6,5% στο 13%, με ισχύ από την 1η Ιουλίου, αποτελεί δείγμα ακραίου παραλογισμού. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα αγνοεί, προφανώς, τα προβλήματα και την αναστάτωση που θα δημιουργήσει σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά καταλύματα.

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει πίσω αυτή τη διάταξη.

Η εθνικά υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για όλα όσα έγιναν τους 5 αυτούς μήνες. Αυτό κανείς δεν πρέπει να το ξεχνάει.

Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, την προσπάθεια για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και  για να επιστρέψουμε στην ομαλότητα και στη σταθερότητα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα με το μείγμα των μέτρων που έχει επιλέξει η κυβέρνηση. Το πακέτο των πρώτων μέτρων που έρχεται σήμερα στη Βουλή, αποτελεί «έργο» και ιδιοκτησία της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Είναι διαφορετικό να αναζητούμε ένα ειλικρινές και αξιόπιστο πλαίσιο συνεργασίας και διαφορετικό να αναζητούμε συνένοχους».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!