Γ. Χατζημάρκος: “Γυμνοί απέναντι στον λαό και την ιστορία εκείνοι που είπαν ψέματα τόσο μεγάλα, που ντράπηκαν και τα ίδια τα ψέματα”

“Οι αγώνες μας για προάσπιση της νησιωτικότητας, αν δεν έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, θα συνεχιστούν όχι μόνο αμείωτοι αλλά θα ενταθούν και θα σταματήσουν μόνο όταν θα έχουμε καλύψει επαρκώς τις ειδικές συνθήκες της νησιωτικής Ελλάδας”

Ενόψει της εισαγωγής των μέτρων της συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών, αύριο, Τετάρτη, στην Βουλή, κατά τις πληροφορίες σε ένα νομοσχέδιο και ένα άρθρο, o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :  

«Από τον περασμένο Φεβρουάριο η σημερινή κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου. Μια ομάδα κυβερνητικών στελεχών με επικεφαλής την Υφυπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη τάχθηκε ξεκάθαρα από την αρχή απέναντι στη νησιωτικότητα.

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες δώσαμε σκληρή μάχη. Όχι όλοι. Στην μάχη αυτή, οι νησιώτες δεν ήμασταν ενωμένοι. Λοιδορηθήκαμε από εκείνους που, παριστάνοντας τους υπερπατριώτες επιδόθηκαν σε ένα όργιο ψεύδους, συκοφαντίας  και κοροϊδίας του λαού. Όλοι αυτοί που, κατά τον Μενέλαο Λουντέμη «είπανε ψέματα τόσο μεγάλα που ντράπηκαν και τα ίδια τα ψέματα αφού δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έβγαλαν».

Όλοι αυτοί και όλοι εμείς, είμαστε σήμερα γυμνοί απέναντι στον λαό. Όλοι θα κριθούμε. Ο καθένας με την διαδρομή του, με τον αγώνα του, με την ιστορία του.

 Αύριο η συμφωνία με τους δανειστές έρχεται σε ένα νομοσχέδιο και σε ένα άρθρο στην Βουλή.

 Είναι η ώρα της ευθύνης, του ρεαλισμού και της αλήθειας. Είναι και η ώρα της περισυλλογής.

Υπερασπιστήκαμε τα νησιά και θα συνεχίσουμε να τα υπερασπιζόμαστε.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα.

Θα πράξουμε το καθήκον μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μας, κοιτάζοντας πάντα τους συμπατριώτες μας στα μάτια, με το καθαρό βλέμμα της αλήθειας

Οι αγώνες μας για προάσπιση της νησιωτικότητας, αν δεν έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, θα συνεχιστούν όχι μόνο αμείωτοι αλλά θα ενταθούν και θα σταματήσουν μόνο όταν θα έχουμε καλύψει επαρκώς τις ειδικές συνθήκες της νησιωτικής Ελλάδας». 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!