Ανακοίνωση συγκρότησης επιτροπής Αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 17/07/2015 συνήλθε η  11 μελής  Επιτροπής Αλληλεγγύης Καλύμνου , μετά από το κάλεσμα που έγινε από την Κ.Ο.Β. Καλύμνου του Κ.Κ.Ε.

Η επιτροπή έχει  στόχο της την οργάνωση της αντίδρασης του λαού απέναντι στο νέο βαρύτερο μνημόνιο που υπογράφηκε και  το οποίο θα εντείνει την φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμμάτων.

Προτεραιότητα  της επιτροπής είναι η ανάδειξη του ταξικού χαρακτήρα των  «μεταρρυθμίσεων», οι οποίες είναι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων και του κεφαλαίου προς εξόντωση των λαϊκών οικογενειών.   Σε  πρακτικό επίπεδο η επιτροπή έχει ως στόχο  την   αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων  με αγαθά πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κλπ) στα πλαίσια  της  ταξική μας αλληλεγγύης μέσα από διάφορες μορφές δράσης.  

Στη βάση αυτή διεκδικούμε :

  1. Νοσοκομείο που να μπορεί να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του νησιού, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε άψυχο υλικό, φάρμακα, υλικά εργαστηρίων, αναλώσιμα υλικά.
  2. Πάγωμα των δόσεων για όλους τους φόρους, αλλά και για στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.
  3. Καμιά διακοπή ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.
  4. Κάλυψη των άμεσα βιοτικών αναγκών των λαϊκών στρωμμάτων.

Η επιτροπή είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη που αισθάνεται την ανάγκη δραστηριοποίησης προς αυτή τη κατεύθυνση. Δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις εισόδου και συμμετοχής σε αυτήν.

Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τρίτη 28/07/2015.

Τηλ. Επικοινωνίας 6932507098, 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!