Επίστολή Διακομιχάλη με θέμα την ανεξέλεγκτη άφιξη προσφύγων στα νησιά μας

Επίστολή Διακομιχάλη με θέμα την ανεξέλεγκτη άφιξη προσφύγων στα νησιά μας...

Προς: Τον κ. Χατζηδιάκο Φώτη Πρόεδρο Π.Ε.Δ Ρόδος

Κοιν.: 1) Προς όλα τα μέλη του Δ.Σ της Π.Ε.Δ
2) Μ.Μ.Ε

Θέμα: Ανεξέλεγκτη άφιξη προσφύγων στα νησιά μας

Αγαπητέ Πρόεδρε
Η εκρηκτική κατάσταση στα νησιά Κω- Κάλυμνο – Λέρο – Αγαθονήσι κ.λ.π με τις μαζικές αφίξεις καθημερινά εκατοντάδων προσφύγων, έχει οδηγήσει την κατάσταση στα όρια, για κοινωνικές αντιδράσεις και συνέπειες που θα είναι ανεξέλεγκτες.
Με δεδομένο ότι σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο ακόμα θεωρητικολογούμε για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος, επιβάλλεται η έκτακτη σύγκληση του οργάνου προκειμένου εμείς οι Αυτοδιοικητικοί να πάρουμε εκείνες τις αποφάσεις που θα απαντούμε ουσιαστικά σε αυτή την τραγική κατάσταση.
Γι’ αυτό ως Πρόεδρος του οργάνου σε παρακαλώ να συγκαλέσεις εκτάκτως συνεδρίαση του Δ.Σ στο νησί της Κω που είναι και η καρδιά του προβλήματος, καλώντας και όλους τους Βουλευτές του Νομού και τον κύριο Περιφερειάρχη.
Αγαπητέ Πρόεδρε χάθηκε πολύς χρόνος και έφτασε η ώρα η Αυτοδιοίκηση να δώσει την δική της απάντηση στην απραξία της Αθήνας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!