Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Καλύμνου με αποκλειστικό θέμα το ''Μεταναστευτικό''

Συνεδρίασε σήμερα στις 2 το μεσημέρι εκτάκτως το Δ.Σ του Δήμου Καλυμνίων με αποκλειστικό θέμα το ‘’Μεταναστευτικό’’ που τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με αποκορύφωμα τα χτεσινά επεισόδια που λίγο έλειψε να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία από τον ιστό που βρίσκεται μπροστά από το Λιμεναρχείο.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Λιμενάρχης και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης.
Η απόφαση ήταν ομόφωνη και ζητήθηκε από τον κύριο Σαντορινιό να μεταφέρει στην κυβέρνηση το αίτημα για ενίσχυση τόσον του Λιμεναρχείου όσον και του Αστυνομικού τμήματος Καλύμνου ώστε να μπορούν οι δύο αυτές κρατικές υπηρεσίες να ταυτοποιούν γρηγορότερα τους μετανάστες για να φεύγουν από το νησί.
Επίσης έγινε αποδεκτή ομόφωνα η πρόταση του τέως Δημάρχου κ. Διακομιχάλη Δημήτρη να συσταθεί επιτροπή η οποία εντός των δύο- τριών προσεχών ημερών να καταθέσει πρόταση για εξεύρεση κατάλληλου χώρου όπου θα γίνουν οι απαραίτητες υποδομές να είναι φυλασσόμενος και να δέχεται τους μετανάστες για όσες ημέρες θα βρίσκονται στο νησί.
Σχόλιο της σύνταξης: Το θέμα είναι δύσκολό γι ’αυτό θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να δείξει μεγάλο αίσθημα ευθύνης γιατί τα όρια της κοινωνίας έχουν εξαντληθεί.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!