Δήλωση Δ. Κρεμαστινού για τις εκλογές

Σε ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών για το πώς βλέπει τις εκλογές, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, απάντησε:

"Εκλογές αδιεξόδου. Είναι η 4η φορά μέσα σε 4 χρόνια που καλείται ο ελληνικός λαός να ψηφίσει, όχι για τη βελτίωση του μέλλοντός του αλλά για να εξυπηρετήσει πολιτικές φιλοδοξίες. Δεν υπήρξε κανένας ουσιαστικός λόγος να γίνουν οι εκλογές του Ιανουαρίου πολύ περισσότερο οι σημερινές. Εάν θα υπήρχε η θεωρητική περίπτωση να επιτύχει ο κ. Τσίπρας αυτοδυναμία προκειμένου να εφαρμόσει το μνημόνιο που υπέγραψε, δε θα πρέπει να ξεχνά ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή και στο λαό δεν κατάφερε να εφαρμόσει το δικό του μνημόνιο. Επειδή οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τέτοιες που τον ανάγκασαν σε παραίτηση. Κατά συνέπεια, γιατί να το επιτύχει ο κ. Τσίπρας, εάν –στην απίθανη περίπτωση- είχε και αυτός αυτοδυναμία;

Τώρα, εάν δεν έχει αυτοδυναμία, είναι υποχρεωμένος να συγκυβερνήσει με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Για ποιο λόγο, λοιπόν, δεν τους εξέθεσε τώρα το πρόγραμμά του ζητώντας τη στήριξή τους για να αποφευχθούν οι εκλογές; Για ποιο λόγο δεν ζήτησε έστω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή για να έχει τουλάχιστον τη δικαιολογία ότι προσφεύγει σε εκλογές επειδή δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης;

Απλούστατα γιατί δεν ήθελε να λεχθούν όλα αυτά μέσα στη Βουλή και να τα πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός.

Υποβάλλει λοιπόν παραίτηση και ζητά το ταχύτερο εκλογές ξεχνώντας ότι πριν από λίγες μέρες είχε ο ίδιος μιλήσει για συνέδριο του κόμματός του εντός του Σεπτεμβρίου προκειμένου να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα. Αντί λοιπόν ο ίδιος να επιχειρήσει να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα, καλεί τον ελληνικό λαό να πάρει θέση για τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ αψηφώντας ότι βουλιάζει την οικονομία του τόπουκαθόσον οι τράπεζες με τα capitalcontrolsπου εφαρμόζουν είναι πρακτικά κλειστές.

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει αυτές τις εκλογές με αρκετά δισεκατομμύρια απωλειών, με αύξηση, έτι περαιτέρω της ανεργίας του υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας. Αυτή δυστυχώς είναι η σκληρή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουμε. Και οι ευθύνες του κ. Τσίπρα θα είναι τεράστιες για ό,τι συμβεί, με μια υπηρεσιακή κυβέρνηση να καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των προσφύγων, των μη νόμιμων μεταναστών και την καταρρέουσα εθνική οικονομία."


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!