Συνάντηση εργασίας στη Ρόδο, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου με τον Αντιπρόεδρο του CNN International Antonio Canto

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Γ. Χατζημάρκος: «Για τον τουρισμό μας, στοχεύουμε μόνο στην κορυφή και με συμμάχους τους κορυφαίους στον κόσμο»

Στο τελικό στάδιο σύναψης ισχυρής συμμαχίας με το κορυφαίο, παγκοσμίως, δίκτυο CNN, για την συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, βρίσκεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακολουθώντας με συνέπεια μια πολύ «επιθετική» πολιτική, για να ανατρέψει το δυσμενές για την χώρα, κλίμα διεθνώς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος είχε σήμερα Παρασκευή, στο γραφείο του στην Ρόδο, πολύωρη συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο του CNN International, κ  Antonio Canto και πολυμελές κλιμάκιο της TCP, με σκοπό τον σχεδιασμό του πλαισίου συνεργασίας της Περιφέρειας με τον παγκόσμιο ειδησεογραφικό κολοσσό. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου – Βακιάνη και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

«Η παρουσία του κ. AntonioCanto και των συνεργατών του σήμερα εδώ, αποδεικνύει την δική μας προτεραιότητα σε ότι αφορά τον Τουρισμό των νησιών μας, την ετοιμότητα μας και το πόσο  σκληρά και μεθοδικά έχουμε δουλέψει έως τώρα»   δήλωσε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Έχουμε την ανάγκη να κτίσουμε συνεργασίες και συμμαχίες τέτοιες, που θα μας δώσουν την δυνατότητα να αντιστρέψουμε ένα δυσμενές κλίμα που διαμορφώνεται στις αγορές του εξωτερικού από την αρνητική ειδησιογραφία που ακολουθεί την χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βγαίνει μπροστά και οικοδομεί συμμαχίες και συνεργασίες και σε διεθνές επίπεδο. Συνεργασίες που θα μας δώσουν την δυνατότητα να απευθυνθούμε στην διεθνή κοινότητα προβάλλοντας τα πραγματικά χαρακτηριστικά των νησιών μας. Μια τέτοια συνεργασία είναι και αυτή με το διεθνές δίκτυο του CNN, τους καλύτερους στον κόσμο, διότι μόνο εκεί πια πρέπει να στοχεύουμε. Οι στόχοι μας στο εξής πρέπει να είναι μόνο οι κορυφές. Στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αξίζουν μόνο οι κορυφές».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του CNNInternational, AntonioCanto, δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται στην Ρόδο για να εξετάσει την δυνατότητα συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. «Είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτόν τον τομέα και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα» ανέφερε σε μια σύντομη δήλωσή του προς τα ΜΜΕ.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας αναμένεται να οριστικοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι, στην πρώτη μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση WorldTravelMarketτου Λονδίνου, να γίνει ένα νέο φρέσκο και δυναμικό ξεκίνημα της τουριστικής ταυτότητας των μοναδικών νησιών μας.  «Στην μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, στις αρχές Νοεμβρίου θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα για το Νότιο Αιγαίο,  έχοντας στο πλευρό μας τους καλύτερους στον κόσμο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!