Ο τ. Υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την απόφαση Τσίπρα για πρόωρες εκλογές

Με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και του Κ. Τσίπρα να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές αποτελούσε μονόδρομο για την «Πρώτη φορά Αριστερά». Ο κ. Τσίπρας σε απόλυτη αδυναμία να κυβερνήσει και αδυνατώντας ταυτοχρόνως να συμμαζέψει τα κομμάτια της διαλυόμενης παράταξής του ακολούθησε τον μονόδρομο που χάραξε ο ίδιος και που δυστυχώς αποτελεί και μονόδρομο για την χώρα.

Αφού ταλαιπωρηθήκαμε επί έξι μήνες και οδηγηθήκαμε στο σκληρότερο μνημόνιο που υπέγραψε η χώρα μας μέχρι σήμερα, αφού προσθέσαμε δάνεια άλλων 86 δισεκατομμυρίων ο κ . Τσίπρας ζητάει ξανά να τον εμπιστευτεί ο λαός και να στηρίξει το κόμμα του. Αφού υπέστημεν και υφιστάμεθα ακόμη τους φοβερούς «Βαρουφάκηδες» και τις τρομερές «Ζωές» και αφού έπρεπε να πλησιάσει η χώρα στον πάτο για να γίνει αντιληπτό από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι η πατρίδα μας μόνο εντός της Ευρωζώνης μπορεί να διασφαλίσει κάποια στιγμή ξανά την ανάπτυξη, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας να επιδείξουν ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ στο επτάμηνο που κυβερνούν, θέλουν ξανά την υποστήριξη του ελληνικού λαού. Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία του κ. Μεϊμαράκη προσπαθεί να πολώσει τον πολιτικό αγώνα με μοναδικό στόχο τα μικροκομματικά της οφέλη. Το Ποτάμι, που μέχρι σήμερα «αβλεπί» δήλωνε ότι ψηφίζει και στηρίζει τα πάντα ανακάλυψε και αυτό ξαφνικά εν όψει εκλογών τις διαφορές του με τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα νησιά μας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μην καταγράψουν το πισωγύρισμα δεκαετιών ολόκληρων με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν κατά την διάρκεια της κυβέρνησης της «Πρώτη φορά Αριστεράς». Κεκτημένα που κανείς δεν τόλμησε να ακουμπήσει (και θυμίζω ότι ήδη είχαν υπογραφεί δύο Μνημόνια) όπως οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. χάθηκαν εν μία νυκτί. Ο τουρισμός στην Δωδεκάνησο την ώρα που οι υπόλοιπη Ελλάδα σημειώνει ξανά αύξηση στις αφίξεις,  μοιάζει να δέχεται πλήγματα που θα χρειαστεί τεράστιος κόπος για να επουλωθούν. Η Κως, η Λέρος, η Κάλυμνος  και η Σύμη υφίστανται στην κυριολεξία εισβολή από τους ξένους μετανάστες και πρόσφυγες και η κυβέρνηση της «Πρώτη φοράς Αριστεράς» όλο αυτό το διάστημα άφησε τα νησιά μας να γίνουν ξέφραγο αμπέλι. Ειδικώς για το θέμα αυτό προ διμήνου είχα προειδοποιήσει και εξηγήσει σε προσωπική μου συνάντηση στην Υπουργό τουρισμού τις κινήσεις που θα έπρεπε να γίνουν. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι μιλούσα σε ώτα μη ακουόντων.

Τις δύσκολες αυτές ώρες, το ΠΑΣΟΚ και όλες οι πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς οφείλουν με ενότητα στις επόμενες εκλογές να συνεχίσουν να προβάλουν τον ήπιο, νηφάλιο και μόνο ρεαλιστικό λόγο που ακούγεται σε αυτή τη χώρα, για να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει. Στην προσπάθεια αυτή, το δικό μου παρόν πρέπει να θεωρείται δεδομένο». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!