Η Ζωή απειλεί το Μαξίμου με αποκαλύψεις

Η πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε απόπειρα παρέμβασης Φλαμπουράρη, προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τους χειρισμούς Στουρνάρα ως υπουργού Οικονομικών και αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens.

Την «απασφάλιση» της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκαλούν τα απανωτά χτυπήματα που επιχειρεί να της επιφέρει το Μέγαρο Μαξίμου. 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου φαίνεται διατεθειμένη να ανοίξει το στόμα της και να αποκαλύψει ενδιαφέροντες διαλόγους και «καυτά» περιστατικά, που εκθέτουν την κυβέρνηση και τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Είναι ενδεικτικό πως, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκάλυψε απόπειρα παρέμβασης από τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρη, προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τους χειρισμούς του κ. Γιάννη Στουρνάρα ως υπουργού Οικονομικών και αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens.

«Όταν αποστείλαμε τις κλήσεις για την εξέταση του κ. Στουρνάρα ως επιτροπή Θεσμών και και ως επιτροπή ΔΕΚΟ, σε τυχαία συνάντησή μου με τον κ. Φλαμπουράρη στο διάδρομο πρωθυπουργικής πτέρυγας, μου είπε "μην τον ζορίζεις". Του είπα ότι "αυτό που είπες δεν το άκουσα και μην μου κάνεις τέτοιες παρακλήσεις". Ενημέρωσα τον Τσίπρα, ο οποίος εξεπλάγη. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Η δική μου απόφαση ως προέδρου της Θεσμών είναι η απόφαση της επιτροπής να προσκαλέσει τον κ. Στουρνάρα να εξεταστεί. Αν κάποιοι επιχαίρουν για το γεγονός ότι ο Στουρνάρας με δηλώσεις εμφανίζεται να επιχαίρει των κυβερνητικών μνημονιακών επιλογών, να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, υποστήριξε ότι «η επιτροπή, εφόσον συνέλθει και συγκροτηθεί, μπορεί να αποφασίσει τη βίαιη προαγωγή. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που δεν παρίστανται, εμποδίζουν τη βίαιη προσαγωγή του κ. Στουρνάρα». 

Να σημειωθεί ότι και σήμερα η επιτροπή ξεκίνησε τις εργασίες της με την παρουσία μόλις δύο μελών, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει απαρτία για να συνεχίσει. 

πηγη: http://www.protothema.gr/


1 Σχόλιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Σάββατο, 29 Αυγ 2015 - 13:28:45

Μπορει να δείχνει γραφική η μανδάμ αλλά συγχρόνως μας υπενθυμίζει που θα μπορουσε να φτάση η χώρα μας αν δεν ήμασταν στην Ε.Ε...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!