Συνάντηση εργασίας Ιω. Γαλουζή με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Φιλ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κο Γ. Θεμέλαρο

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κο Φιλ. Ζανετίδη και τον Έπαρχο Καλύμνου κο Γ. Θεμέλαρο είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής,  παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κου Κ. Ζαϊρη και του δημοτικού συμβούλου κου Χ. Πλάτση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επεξεργασία προτάσεων σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του κου Αντιπεριφερειάρχη καθώς και θέματα σχετικά με τον καθορισμό προτεραιοτήτων σε έργα ενταγμένα στο τεχνικό πρόγραμμα Περιφέρειας.

Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον κο δήμαρχο η αναγκαιότητα πρόταξης -προς υλοποίηση-  συγκεκριμένων  έργων,  όπως είναι οι αναπλάσεις- πλακοστρώσεις του ιστορικού κέντρου του νησιού μας και η αποκατάσταση –εκβάθυνση του λιμανιού, που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει η  δυνατότητα προσέγγισης μεγάλων πλοίων.

Συζητήθηκε ακόμα η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, των απαραίτητων εργασιών επισκευής και συντήρησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Τέλος συζητήθηκε και το φλέγον ζήτημα των ημερών, το μεταναστευτικό, προς την κατεύθυνση της  αντιμετώπισης των  συνεχώς αυξανόμενων ροών προς το νησί μας, την επίσπευση των διαδικασιών επανα-προώθησης προς τις χώρες προορισμού τους καθώς και τους προσφορότερους και ασφαλέστερους τρόπους προσωρινής φιλοξενίας των άτυπων μεταναστών, ούτως ώστε να μην δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!