Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στην Κω.Για αποθεωτική υποδοχή από τους Κώους μιλάει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη μετέβη στην πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες Κω, η οποία έχει αφεθεί στο έλεος της ασυδοσίας των εισβολέων.

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και συναγωνιστές από το νησί, συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από εκατοντάδες, δικαίως αγανακτισμένους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι βρίσκονται σε οριακή κατάσταση εξαιτίας της ανθελληνικής πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται για να μείνει η Πατρίδα μας ελληνική!
Στο δημαρχείο της Κω, εκεί όπου οι εκπρόσωποι του ανθελληνικής κυβέρνησης γνώρισαν το μένος των κατοίκων, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποθεώνονται, διότι οι κάτοικοι αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης.

πηγή: kosnews24.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!