Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου Χ. Κόκκινος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Νίκο Αναγνωστάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χ. Κόκκινος στο πλαίσιο των επαφών του συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκο Αναγνωστάκη.

Στη συνάντηση ο κ. Κόκκινος έθεσε το μεγάλο πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης και το προσφυγικό που αντιμετωπίζουν έντονα τα νησιά μας, την ανάγκη για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής μας και τη διευθέτηση κτιριακών ζητημάτων που στεγάζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες (π.χ. Κάσο ).

Ο  κ. Αναγνωστάκης δεσμεύτηκε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ενίσχυσης των αστυνομικών της Δωδεκανήσου και να βρεθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των υπηρεσιών. Επίσης ο κ. Αναγνωστάκης βλέπει θετικά τη πρόταση του Χ. Κόκκινου για δημιουργία ομάδων διαρκούς διαβούλευσης μεταξύ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των Αυτοδιοικητικών  Οργανώσεων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.

Σε θετικό κλίμα επίσης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ ,κ. Δημήτριο Τσακνάκη που είχε αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής μας . 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!