Δήλωση Μ.Κόνσολα για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών και Προσφύγων στην Κω

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η ανύπαρκτη Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απειλεί ότι θα δημιουργήσει κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω, χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας».

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις της Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κα. Χριστοδουλοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κα. Χριστοδουλοπούλου, η οποία μετράει ώρες, κυριολεκτικά, ως Υπουργός, έδωσε την τελευταία της παράσταση απειλώντας ουσιαστικά τους πολίτες της Κω με τη δημιουργία κέντρου παραμονής και φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, χωρίς τη δική τους συναίνεση.

8 μήνες η ανύπαρκτη Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τι έκανε πέρα από το να μετατρέψει τα νησιά μας σε πόλο έλξης για χιλιάδες παράνομους μετανάστες;

Ποιο είναι το έργο της πέρα από τη διαρκή της προσπάθεια να δημιουργήσει γκέτο στα νησιά του Αιγαίου;

Ούτε τη στοιχειώδη ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες δεν ήταν ικανή να προσφέρει.

Η κα. Χριστοδουλοπούλου έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα νησιά του Αιγαίου.

Για την ίδια, όπως είπε, δεν αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα, η έλλειψη υποδομών στα νησιά, η βλάβη που προκαλείται στον τουρισμό αλλά και ότι τα νησιά μας υποφέρουν από την αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος.

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες της στην κυβέρνηση, αποδεικνύει πόσο άσχετη, επικίνδυνη και εμπαθής μπορεί να γίνει.

Στρατόπεδο ή κέντρο παραμονής παράνομων μεταναστών και προσφύγων, όπως το αίσχος του ξενοδοχείου «Κάπτεν Ηλίας» στην Κω που είναι δικό της έργο, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί στο νησί.

Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλλουν τη θέλησή τους στην τοπική κοινωνία της Κω, με αυταρχισμό και εκδικητικότητα,  θα μας βρουν απέναντι τους».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!