Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Π. Παυλόπουλο συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία της Αυτοδιοίκησης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Με  τον  Πρόεδρο  της  Δημοκρατίας κο  Π.  Παυλόπουλο  συναντήθηκε  χθες 26/8/2015 αντιπροσωπεία της Αυτοδιοίκησης που αποτελείτο από το Προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχους από νησιωτικούς και παραμεθόριους Δήμους της χώρας.

Στη συνάντηση  παρέστη μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από  τους  εκπροσώπους  της  Αυτοδιοίκησης  για  τα  προβλήματα  που δημιουργεί στους νησιωτικούς και παραμεθόριους Δήμους, οι οποίοι αποτελούν χώρους πρώτης υποδοχής, η μεγάλη εισροή προσφύγων και παράνομων μεταναστών .

Εκ μέρους του προεδρείου της ΚΕΔΕ, επισημάνθηκε  ότι  το  πρόβλημα  γίνεται  ακόμη  μεγαλύτερο  εξαιτίας  της ουσιαστικής έλλειψης  ενός ολοκληρωμένου  σχεδίου διαχείρισης του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος. ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  για τις ουσιαστικές ενέργειες και πρωτοβουλίες, που έχει πάρει όλο αυτό το διάστημα η Αυτοδιοίκηση με σκοπό την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατανοώντας την κατάσταση και συμμεριζόμενος τις έντονες ανησυχίες των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, τους ζήτησε να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος, που πλέον αποτελεί όχι μόνον ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό ζήτημα. 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!