Οριακή ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνει νέα δημοσκόπηση που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας και πραγματοποιήθηκε από την GPO για λογαριασμό του Mega.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 25,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί χάνοντας για πρώτη φορά την δημοσκοπική  πρωτιά με ποσοστό 25%.

Στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Α. Τσίπρας παρουσιάζει μικρό προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με ποσοστό 28,8% σε σύγκριση με 27,1% του δεύτερου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ωστόσο, πως η πλειοψηφία (30%) απάντησε πως κανείς από τους δύο δεν κρίνεται κατάλληλος να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

dimoskopisi1

dimoskopisi3dimoskopisi2dimoskopisi4dimoskopisi5dimoskopisi6dimoskopisi7dimoskopisi13dimoskopisi12dimoskopisi11dimoskopisi10dimoskopisi9dimoskopisi8

 

πηγή: www.newsbeast.gr 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!