Το Ε.Πα.Μ συμμετέχει ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, (ΕΠαΜ) παραμένοντας ξεκάθαρο σε όλες τις πολιτικές του θέσεις από την ίδρυση του τον Ιούλιο του 2011, ανακοινώνει πως θα συμμετέχει ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με στόχο την υπεράσπιση του ηχηρού ΟΧΙ του ελληνικού λαού μέχρι τέλους!

Παρά τις προσπάθειες συμπόρευσης με τη ΛΑΕ,

 ο “αρραβώνας” χάλασε χωρίς όμως ευθύνη του ΕΠαΜ

Αν και από τη πλευρά μας προσπαθήσαμε, με όλες τις ασάφειες, με όλες τις παραλλαγές και τις πολυχρωμίες, να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές μας για τη συσπείρωση ενός κοινού μετώπου, διεφάνη πως ήταν αδύνατη μία κοινή πλεύση με το πρόσχημα ότι υπήρχε ο κίνδυνος το ΕΠαΜ να αυτονομηθεί την επομένη των εκλογών.

Εμείς από την άλλη στο ΕΠαΜ, είμαστε απολύτως σαφείς και συγκεκριμένοι, είμαστε ανυποχώρητοι, είμαστε συνεπείς από την πρώτη μέρα, και ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι θα πει παλλαϊκό μέτωπο. Έχουμε εντοπίσει την ανάγκη του από το 2011 όταν κάποιοι φώναζαν ότι ήρθε η ώρα της αριστεράς...

Για εμάς στο ΕΠαΜ το ΟΧΙ είναι ξεκάθαρο. Και αν την επομένη των εκλογών κάποιοι περίτεχνα θα ήθελαν να το μετατρέψουν σε υποτακτικό ΝΑΙ θα μας έβρισκαν φυσικά απέναντί τους.

Το ΕΠαΜ δε χωράει στη δημιουργική ή την καταστροφική ασάφεια.

Και όσο οι άλλοι ψάχνουν νέες θέσεις και ιδέες (και καλά κάνουν) εφόσον οι αρχικές τους  θεωρίες κατέρρευσαν, το ΕΠΑΜ κοιτάζει τον λαό με καθαρές, σταθερές, θέσεις και ξεκάθαρο πρόγραμμα, βήμα - βήμα, για την ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα και ρήξη με την Ευρώπη των αποικιοκρατών και των τραπεζιτών!!! Ο στόχος μας είναι ένας!

Η ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Είμαστε έτοιμοι να μας κρίνει ο λαός...να μας γνωρίσει και να μας κρίνει.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΕΠΑΜ!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!