Ομάδα αυτοοργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου: «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»

Σαν και σήμερα ήταν η μέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου γύρισε σελίδα στην ελληνική ιστορία. Σαν και σήμερα έγραψε πράγματι νέα ιστορία αφού διακήρυξε ότι«η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». 

Σαν και σήμερα διακήρυξε τις αρχές του  δημοκρατικού σοσιαλισμού στη χώρα με προτεραιότητα την οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους. Σαν και σήμερα  έδωσε πραγματικό νόημα στην Εθνική Αντίσταση και πέτυχε μια πλήρη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Πολλά από όσα κατακτήθηκαν από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη τίθενται σήμερα σε αμφισβήτηση λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Όμως, σήμερα το ΠΑΣΟΚ με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που το διακρίνει καλεί τους Έλληνες να στηρίξουν το πρόγραμμά του που υπόσχεται σιγά – σιγά την επανάκτηση όλων των επιτευγμάτων που το ίδιο τους προσέφερε. Η ευθύνη των σημερινών στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη γιατί πρέπει να εγγυηθούν ότι θα κινηθούν μέσα στο πνεύμα της 3ηςτου Σεπτέμβρη αποδίδοντας τον προσήκοντα σεβασμό προς τον μεγάλο ηγέτη και δημιουργό της δημοκρατικής παράταξης, τον Ανδρέα Παπανδρέου."

Οι συμπατριώτες μας που μετά την αποτυχία και αυτής της κυβέρνησης κατάλαβαν ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, κατάλαβαν ότι ο δρόμος της ανάπτυξης και της προκοπής μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τον διαβεί η χώρα, άρχισαν και πάλι να πυκνώνουν τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες και στον εκλογικό αγώνα. Καλό αγώνα.

 

Ομάδα αυτοοργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου

Κάλυμνος 3 Σεπτεμβρίου 2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!