Δ. Κρεμαστινός - Το νόημα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη

«Αυτές οι εκλογές δυστυχώς προκηρύχθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε αυτό το χρόνο. Ο λόγος; Η ασυνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόγραμμά του και τις αρχές του. Βλέπετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται αφού τα πιο προβεβλημένα αριστερά του στελέχη αποχωρούν. Και αποχωρούν γιατί αυτοί πίστεψαν στις αρχές του κόμματός τους. Γιατί όπως οι ίδιοι λένε, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αντί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη έπραξε ακριβώς τα αντίθετα. Toκόμμα, από αντιμνημονιακό έγινε πλήρως μνημονιακό. Αυτό καταγγέλλουν οι επικεφαλής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν.

Έτσι, η κύρια δύναμη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εύπιστοι και καλοπροαίρετοι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που πίστεψαν σε ό,τι άκουγαν. Πίστεψαν ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα μετενσαρκωθεί στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και θα ξαναέρθει με τη μορφή του 1981. Αντί για όλα αυτά, βλέπουν σήμερα ένα νέο, σκληρότατο μνημόνιο που θα γονατίσει τη χώρα αλλά που αναγκάστηκαν να το δεχθούν σχεδόν όλα τα κόμματα γιατί η χώρα μέσα σε 6 μήνες έφθασε στο στάδιο της χρεοκοπίας, οι τράπεζες έκλεισαν, οι άνεργοι αυξήθηκαν και η αγωνία του αν στο τέλος του μηνός θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις έγινε για τον κόσμο εφιάλτης. Ποιος θα το φανταζόταν ότι όλα αυτά τα πράγματα θα γίνονταν μέσα σε 6 μόλις μήνες; Ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θα μπορούσαν να το διανοηθούν.

Όμως, αυτή η σκληρή πραγματικότητα πρέπει να φωτίσει τα μυαλά όλων των Ελλήνων αλλά κυρίως των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Αν θέλουν να ξαναδούν να λειτουργεί το κοινωνικό κράτος που το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε και δημιούργησε. Αν θέλουν να ξαναδούν τα εργασιακά τους δικαιώματα που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τους προσέφεραν, αν θέλουν να δουν να επανέρχονται προοδευτικά μισθοί και συντάξεις που επίσης το ΠΑΣΟΚ τα είχε επιτύχει, να εμπιστευθούν ξανά το ΠΑΣΟΚ που διαθέτει και σοβαρά και έμπειρα στελέχη για να ξαναφέρει την πρόοδο και την προκοπή στους κατοίκους της χώρας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!