Στέφανος Δράκος: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα στο Πρωτοδικείο Ρόδου. Στέφανος Δράκος: Μαζί, με πίστη, οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά

Δωδεκανήσιοι και Δωδεκανήσιες,

Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2015, υπέγραψα και κατέθεσα στο Πρωτοδικείο Ρόδου, όπως ορίζει η σχετική διαδικασία, την πρόταση υποψηφιότητάς μου, ως υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, για τις κρίσιμες και καθοριστικές για τη χώρα εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Προσωπικά ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για την τιμή που μου έκανε, καθώς και όλους τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες που με στήριξαν και με στηρίζουν, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Όλοι πάνω και πέρα απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας και αγωνιζόμαστε ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με το δικό του τρόπο, για τη στήριξη της Ελλάδας και των νησιών μας, για τη στήριξη των παιδιών μας.

Σήμερα ξεκινά και επίσημα ένας ακόμη αγώνας, προκειμένου στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 - την επομένη των εκλογών - η χώρα να έχει μία σταθερή, υγιής και έντιμη κυβέρνηση.

Συμμετέχω στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με τη Νέα Δημοκρατία, διότι έχει αποδείξει ότι είναι εκείνη η πολιτική δύναμη, που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους, το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά ξεκινάμε μαζί μία νέα πορεία για την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Μαζί, με πίστη, οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους, καλή δύναμη και καλή τύχη στο δύσκολο έργο τους.

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!