Επίσκεψη του Νεκτάριου Σαντορινιού στο ακριτικό Καστελόριζο

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός στο Καστελλόριζο. 

Στο ακριτικό νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και να συζητήσει για τα προβλήματα του νησιού, για τα οποία ο Νεκτάριος Σαντορινιός έχει αναλάβει αρκετές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού που είναι το θέμα της υδροδότησης και για τις ενέργειες που γίνονται για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης με την εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης ή με την επισκευή της υφιστάμενης λιμνοδεξαμενής.

Στο Καστελόριζο επίσης, ο Νεκτάριος Σαντορινιός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολλούς από τους κατοίκους του νησιού, να ανταλλάξει απόψεις για τα πολιτικά τεκταινόμενα αλλά και να ακούσει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!