Στην Πάτμο ο κ. Παππάς είχε επαφές με στελέχη της Ν.Δ. και φορείς

Στην Πάτμο ο κ. Παππάς είχε επαφές με στελέχη της Ν.Δ. και φορείς, τον δήμαρχο του νησιού ενώ συναντήθηκε με τους πολίτες και παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πνευματικό κέντρο Πάτμου με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις Φιλαρμονικές της Κω και των Καλυθιών. 
Σε δήλωσή του ο κ. Παππάς αναφέρει: "Το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ένα: εμείς οι Δωδεκανήσιοι ΑΥΤΟΥΣ τους επτά μήνες διακυβέρνησης των Σύριζα - ΑΝΕΛ περάσαμε πολλά, είδαμε να χάνονται τα κεκτημένα ετών εν μία νυκτί, για τα οποία δώσαμε τόσες μάχες.
Θέλουμε την ανάπτυξη και την σταθερότητα της οικονομίας για να επανακάμψει ο τουρισμός, το εμπόριο και ο πρωτογενής τομέας, αφού αποτελούν τον βασικό μοχλό κίνησης της τοπικής οικονομίας των νησιών μας. 
Η Ν.Δ. δεν δεσμεύεται με ψεύτικα λόγια. Θα κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να βγει από το αδιέξοδο η χώρα με σωστούς χειρισμούς και με πρόγραμμα". 
 
Ιωάννης Παππάς 
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου και 
μέλος της πολιτικής επιτροπης της ΝΔ 
Οικονομολόγος 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!