Μίκα Ιατρίδη: «Δουλεύουμε όλοι μαζί για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας, για να μην αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω, για να πάμε μπροστά»

Η  Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Ρόδου της υποψηφιότητας της με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω την τιμή να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας.

Της παράταξης που εξασφάλισε και εξασφαλίζει στη χώρα μας την απαραίτητη πολιτική σταθερότητα, την ευρωπαϊκή προοπτική.

Της παράταξης που έχει δικαιωθεί από τις εξελίξεις και τα τραγικά αποτελέσματα που έφερε η κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”.

Της παράταξης η οποία μπορεί να κοιτά τους Έλληνες και τους Ελληνίδες με ειλικρίνεια στα μάτια και με αίσθημα ευθύνης να δίνει το όραμα και τη δυνατότητα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ζουν την σκληρή πραγματικότητα που τους επεφύλαξαν όλοι όσοι με μαεστρία υφάρπαξαν την ψήφο τους στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Οι νησιώτες και οι νησιώτισσες είδαμε βασικές κατακτήσεις μας να προδίδονται και να παραδίνονται. Βιώσαμε την πλήρη αδιαφορία της απερχόμενης κυβέρνησης σε όλα τα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Είναι η ώρα να δώσουμε την απάντηση που πρέπει. 

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό, χωρίς να υποκύψουμε σε υποσχέσεις και παροχές χωρίς αντίκρισμα.

Είναι η ώρα για να πάμε μπροστά. Να βασιστούμε στις δυνάμεις μας και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Η παράταξή μας είναι πάντα παρούσα στις κρίσιμες στιγμές του έθνους μας. Όπως, άλλωστε, είμαστε παρόντες και εμείς που ζούμε στον τόπο μας και δουλεύουμε για να πάρουμε τα νησιά μας πίσω».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!