Επίσκεψη του Νεκτάριου Σαντορινιού στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σύμη

Την ιδιαίτερη πατρίδα του Σύμη, επισκεφθηκε ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. 

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, είχε την ευκαιρία να συναντήθεί με τον Αντιδήμαρχο Σύμης κ. Τσαβαρή Βασίλη και με τον Λιμενάρχη Σύμης κ. Μηλαθιανάκη Βασίλειο και να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα και θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού καθώς και τα ζητήματα που δημιουργούνται από τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές. Επίσης ενημέρωσε τις τοπικές αρχές για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε το προηγούμενο διάστημα για τα ζητήματα αυτά.

Στη συνέχεια ο Νεκτάριος Σαντορινιός είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει στη Σύμη και να συναντηθεί με πολλούς από τους κατοικους της Σύμης οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και τον ενημέρωσαν για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης αντάλλαξε απόψεις μαζί τους σε σχέση με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και ενόψει των προσεχών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Από την επαφή του με τον κόσμο και από το κλίμα που επικρατεί είναι έκδηλη η επιθυμία των κατοίκων της Σύμης να στηρίξουν την συνέχιση της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ και να ανατρέψουν  οριστικά την επιστροφή στο παλιό.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!