Στην Κάλυμνο, με τον Άδωνη Γεωργιάδη, βρίσκεται ο Βασίλης Υψηλάντης

Περιοδεία στα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου ξεκίνησε ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης. Μαζί με τον τ. Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη, επισκέφτηκαν το Επαρχείο Καλύμνου όπου συναντήθηκαν με τον Έπαρχο κ. Γιάννη Θεμέλαρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο, τον Αντιδήμαρχο Καλύμνου κ. Μικέ Ρήγα και άλλους φορείς.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τα νησιά του Επαρχείου, αλλά και του νομού γενικότερα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ από την απελθούσα Κυβέρνηση. Συζητήθηκε ιδιαίτερα το ακτοπλοϊκό καθώς και το μεταναστευτικό που τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας οι συντελεστές ΦΠΑ δεν είχαν παραδοθεί. Στο θέμα δε του ακτοπλοϊκού είχαν αναληφθεί πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση των δρομολογίων αλλά και η κατάσταση της παράτυπης μετανάστευσης ήταν υπό έλεγχο.

Το απόγευμα θα πάρουν μέρος σε ευρεία σύσκεψη των παραγωγικών τάξεων και φορέων στο Επιμελητήριο της Καλύμνου.

Ο Βασίλης Υψηλάντης τόνισε ότι μέλημά του θα είναι η εξεύρεση τρόπου αποκατάστασης της άδικης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, για την διατήρηση των οποίων είχε δώσει προσωπικούς αγώνες.

Ο κ. Υψηλάντης διαβεβαίωσε του κατοίκους της Καλύμνου ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, δίπλα σε όλους τους νησιώτες, σ’ έναν διαρκή αγώνα για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων των νησιών μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!