ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - αναγγελία των υποψηφίων στις εκλογές της 20ης/9/2015 στην Δωδεκάνησο

Η "Δημιουργία, ξανά!" εκπροσωπείται σε αυτές τις εκλογές με υποψήφιους από τέσσερα νησιά της Δωδεκανήσου. Το ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου απαρτίζεται από τους:   

ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ρόδος)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΣΕΓΡΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Κως)
ΧΑΤΖΗΚΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Κάρπαθος)
ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΝΝΑ (Σύμη) 

Καλούμε τους πολίτες να υπερβούν το απατηλό δίλημμα μπλε, πράσινος ή κόκκινος κρατιστής, και της επιλογής μεταξύ γαλάζιου ή κόκκινου ΕΝΦΙΑ. Η χώρα χρειάζεται βαθιές μεταρρυθμίσεις και τομές που τα  πολιτικά κόμματα δεν πιστεύουν ή δεν θέλουν να κάνουν.  Όμως για να αλλάξει το περιεχόμενο της πολιτικής πρέπει να μπουν στη Βουλή άνθρωποι με εντελώς διαφορετική αντίληψη για το διοικείν. Η "Δημιουργία Ξανά" πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις. Χρειαζόμαστε μικρό κράτος σε επιτελικό ρόλο, μικρή φορολογία και εκ βάθρων αλλαγή των δομών της Δημόσιας Διοίκησης. Αυτά τα προτάγματα που θέτει η Δημιουργία, Ξανά!, κανείς άλλος δεν τολμάει ούτε να πει και σίγουρα όχι να τα κάνει. Και Θέλουμε Και Μπορούμε !!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!