Με έντονο ρυθμό το ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο συνεχίζει τον αγώνα

Με έντονο ρυθμό το ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο συνεχίζει τον αγώνα ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος έχουν δραστηριοποιηθεί και δίνουν την μάχη ενωμένοι για τη διάδοση των αρχών και των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ ώστε να υπάρξει μια σωστή ενημέρωση για την σημασία των εκλογών και τον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί δύο σημαντικές πολιτικές εκδηλώσεις στη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα. Συγκεκριμένα :

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του " Ακταίον " θα πραγματοποιηθεί ομιλία των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές Βάϊος Καλοπήτας, Θεοδόσης Μπακαρής, Νικόλαος Κανταρζής, Ιωάννης Χαροκόπος, Κατίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή και Δήμητρα Αντωνίου, ενώ βασικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μμ στο θερινό κινηματογράφο "Ρόδον" θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της οποίας θα μιλήσει προς το ροδιακό λαό η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Καλούνται όλα τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να παρευρεθούν στις δύο εκδηλώσεις για να διατρανωθεί η ενότητα στην πορεία προς τις κάλπες στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

                                                                              Για τη νομαρχιακή επιτροπή

                                                                                    Τιμόθεος Παρασκευάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!