Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 9/9/15 κλιμάκιο του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κω, με επικεφαλής την Κική Μακρή, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα.

Η υποψήφια συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ανέπτυξε την πρόταση του ΚΚΕ, καθώς και τους λόγους που σήμερα οι εργαζόμενοι και στον κλάδο της ενέργειας πρέπει να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι σήμερα έχουν συσσωρευμένη αρνητική εμπειρία από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, οι οποίες ανεξαρτήτου σύνθεσης και πρόσημου, όλες υλοποίησαν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, με στόχο την κερδοφορία μιας χούφτας μεγάλων επιχειρηματιών.

Αναφερόμενη στο κόμμα του Λαφαζάνη, την Λαϊκή Ενότητα ή ΣΥΡΙΖΑ #2, σημείωσε ότι ειδικά οι εργαζόμενοι στην Ενέργεια, οφείλουν να θυμηθούν την περίοδο που ο Λαφαζάνης ήταν αρμόδιος υπουργός και «πέρασε» το νομοσχέδιο με φοροαπαλλαγές στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ενέργεια.

Αναφερόμενη στο ζήτημα του μεταναστευτικού, η υποψήφια βουλευτής ανέδειξε τις πραγματικές αιτίες πίσω από την έξαρση του φαινομένου, δηλαδή την πολιτική που ασκούν οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί όπως Ε.Ε., ΝΑΤΟ, κ.α. και οι οποίοι ευθύνονται για την φτώχεια, εξαθλίωση και οδηγούν στον ξεριζωμό χιλιάδων οικογενειών, στην Μέση Ανατολή και αλλού.

Κλείνονται, κάλεσε τους εργαζόμενους να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες και μετανάστες με οποιοδήποτε τρόπο, και ταυτόχρονα να καταδικάσουν και να απομονώσουν την φασιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή, τόσο στις επικείμενες εκλογές αλλά και μέσα στην ίδια την κοινωνία.

ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ

9/9/2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!