Επίσκεψη Μάνου Κόνσολα στην Κάρπαθο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην Κάρπαθο βρέθηκε για δύο ημέρες ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του.

  Ο Μάνος Κόνσολας συμμετείχε σε συσκέψεις με το Δήμαρχο του νησιού, κ. Λάμπρο, και στελέχη της δημοτικής αρχής και τον Έπαρχο, κ. Μηνατσή.

  Αντικείμενο των συσκέψεων και των συναντήσεων του κ. Κόνσολα ήταν η διακοπή των μεγάλων έργων όπως το Φράγμα Σχοινά, αλλά και οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση άλλων σημαντικών έργων για το νησί, λόγω της αβεβαιότητας που κυριαρχεί και της έλλειψης ρευστότητας.

 «Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντικό είναι να επανέλθει η σταθερότητα και η ομαλότητα στη χώρα. Αυτή τη στιγμή, έχουν σταματήσει όλα τα μεγάλα έργα και παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση σε πολλά από αυτά που έχουν διακοπεί»,  τόνισε ο κ. Κόνσολας.

  Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου επισήμανε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νοσοκομείου Καρπάθου, η χρηματοδότηση του οποίου είναι διασφαλισμένη αφού το έργο έχει μεταφερθεί στη νέα προγραμματική περίοδο.

  Ο κ. Κόνσολας στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της δημόσιας υγείας, που κυριάρχησαν στις συζητήσεις του με τους πολίτες. Επισήμανε ότι οι ελλείψεις γιατρών σε Όλυμπο,  Απέρι, Αρκάσα και άλλα χωριά της Καρπάθου, δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και αίσθημα εγκατάλειψης στους κατοίκους. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Κόνσολας είχε καταθέσει στις 20 Αυγούστου σχετική Ερώτηση στη Βουλή, προτείνοντας να θεσμοθετηθεί η διαδικασία τοποθέτησης στρατιωτικών ιατρών, που παράλληλα θα εκπληρώνουν και τη στρατιωτική τους θητεία, σε νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές.

 Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, ο κ. Κόνσολας τόνισε:

«Οι πολίτες είναι αυτοί που θα επιβάλλουν με την ψήφο τους ευρείες συνεργασίες και συναινέσεις.

  Η Νέα Δημοκρατία θα εγγυηθεί το σχηματισμό κυβέρνησης που θα  ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.

  Ο διχασμός της κοινωνίας και των πολιτών σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, ανήκει στο χθες. Κατέρρευσε ως αφήγημα μαζί με τη διάψευση των ψευδαισθήσεων και των προσδοκιών που καλλιέργησαν κάποιοι.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!