Δ. Κρεμαστινός - Ομιλία στην Κω: κυριάρχησε το μεταναστευτικό

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού στην Κω που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΡΟΝ», γεγονός ενδεικτικό για την ενίσχυση της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ και στα Δωδεκάνησα.
Το μεταναστευτικό, όπως ήταν αναμενόμενο, κυριάρχησε στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κω που μετρά τις πληγές της από τους λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δ. Κρεμαστινός χαρακτήρισε ως αποκλειστικά υπεύθυνους της κατάστασης τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα, οι οποίοι με την απραξία τους όχι μόνο δεν εμπόδισαν αλλά επέτρεψαν να πολλαπλασιαστούν οι δουλέμποροι και τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες με αποτέλεσμα οι μεταναστευτικές ροές να παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση.
 
Χαρακτηριστικό της επικίνδυνης πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό, είναι όπως είπε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα. «Όταν ακόμα και ο ερασιτέχνης ψαράς χρησιμοποιεί GPSγια να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο ίδιος και πού βρίσκονται τα σύνορα, πώς είναι δυνατόν να μην τα γνωρίζει ο κ. Τσίπρας; Με τη δήλωσή του αυτή ο κ. Τσίπρας, απευθύνει ανοικτό προσκλητήριο σε πρόσφυγες και μετανάστες» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής. Παράλληλα, έκανε αναφορά και στην ακατανόητη στάση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου η οποία είπε πως οι κάτοικοι των νησιών πλούτισαν από τους μετανάστες!
 
Ο Δ. Κρεμαστινός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ανάσχεσης των δουλεμπορικών πλοίων και πρότεινε την εκτέλεση δρομολογίων από την Κω προς την Αθήνα ανά 12 ώρες για να μεταφέρουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην πρωτεύουσα και δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
 
 
Παράλληλα υπενθύμισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σειρά προτάσεων και μέσω ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο ίδιος προς τον τότε υπουργό Εσωτερικών, όπως πάταξη των δουλεμπόρων μέσω της Interpol, η διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων, η εκτέλεση δρομολογίων για την μεταφορά των προσφύγων και η επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τη χορήγηση των απαραίτητων εγγράφων προκειμένου να διευκολυνθεί η αναχώρησή τους από την Ελλάδα, μέσω των Σκοπίων. Παρά τις υποσχέσεις πάντως που έλαβε ο κ. Κρεμαστινός, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπραξε απολύτως τίποτα με συνέπεια τα νησιά να βιώνουν σήμερα τραγικές καταστάσεις. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!