Σε Πάτμο, Λειψούς και Λέρο ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την Πάτμο επισκέφτηκαν σήμερα ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον πρώην Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την υποψήφια Βουλευτή κ. Μίκα Ιατρίδη και την Πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Πάτμου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρουσώ Παραδείση, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου.

Κατά την παραμονή τους στο νησί επισκέφτηκαν τον Άγιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου κ.κ. Κύριλλο με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις για  ζητήματα που απασχολούν την Ιεράς Μονή και την Πατμιάδα Σχολή. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Στόϊκο Γρηγόρη και με τον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μαραβέλια με τους οποίους είχαν εκτενή συζήτηση για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και τους κατοίκους. Ακολούθως μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου σε συνάντηση τους με στελέχη τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη υποχρέωση της πολιτείας η στελέχωση και ο εξοπλισμός των Νησιωτικών Υπηρεσιών Υγείας και η παροχή αξιοπρεπούς υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους των νησιών μας.

Ο Βασίλης Υψηλάντης περπάτησε στην αγορά της Πάτμου συνομίλησε με τους κατοίκους άκουσε τα προβλήματα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει  να δίνει των αγώνα του υπερασπιζόμενος τα κεκτημένα  δίκαια των νησιωτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυνατότητες περαιτέρω δράσης και ανάπτυξης που διαθέτουν τα νησιά της Δωδεκανήσου παρά το γεγονός ότι  τους τελευταίους οκτώ μήνες έτυχαν της πλήρης εγκατάλειψης από την απελθούσα κυβέρνηση. Διαβεβαίωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα συντείνουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και στη δημιουργία παραγωγικών δραστηριοτήτων  των νησιών θα είναι πρωταρχικός στόχος και μέλημα της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος θα σταθεί αρωγός για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ένας δε από τους τομείς αυτούς είναι για παράδειγμα η ενδυνάμωση του θρησκευτικού τουρισμού στην Πάτμο.  

Το απόγευμα θα μεταβούν στους Λειψούς όπου θα συναντηθούν με το Δήμαρχο κ.  Φώτη Μάγγο. Το βράδυ θα αναχωρήσουν για τη Λέρο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!