ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στον κ.Σαντορινιό»

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σαντορινιός:

«Έχω αποδείξει, με έργα αλλά και με τη διαδρομή μου, ότι είμαι σε μεγάλη απόσταση από ακραίες θέσεις και αντιλήψεις.

Στον κ. Σαντορινιό επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.

Εγώ μιλάω με επιχειρήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μια καταστροφική πολιτική στο μεταναστευτικό, το τίμημα αυτής της πολιτικής το πληρώνουν τα νησιά του Αιγαίου.

Έξι ολόκληρους μήνες δεν κατάφεραν να συστήσουν τη διαχειριστική αρχή για την απορρόφηση των 470 εκ. ευρώ από την Ε.Ε., διέλυσαν την οικονομία των νησιών μας και ακόμα και σήμερα αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.

Αρνούνται το διαχωρισμό των προσφύγων, που πρέπει να απολαμβάνουν προστασίας, και των παράνομων μεταναστών που πρέπει να επαναπροωθούνται στις χώρες τους. Γιατί αυτή είναι η ευρωπαϊκή πολιτική.

Είχα καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή με 9 συγκεκριμένα ερωτήματα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν μου απάντησαν, γιατί πολύ απλά δεν είχαν απαντήσεις.

Όπως δεν έχει απαντήσεις ο κ. Σαντορινιός σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων.

Μία εβδομάδα μετά την αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο από τον εκπρόσωπο του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα».

Δεν έχουν καταλάβει, ότι παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας με αυτές τις πρωτοφανείς θέσεις περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων. Υπονομεύουν το δικαίωμα της χώρας μας να προχωρήσει στην οριοθέτηση και ανακήρυξη ΑΟΖ για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η άγνοια, οι ιδεοληψίες και η «αλλεργία» του ΣΥΡΙΖΑ σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εθνικά ζητήματα, ήταν πάντα γνωστές.

Τώρα, όμως, γίνονται επικίνδυνες».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!